O nama

Autooprema O nama

O nama

 

Tvrtka Tehno-mag d.o.o. je osnovana 1998 godine, od tada stalnim i velikim angažmanom djelatnika i vlasnika postiže dobre rezultate te zavidan rast prihoda iz godine u godinu.

Nevjerojatno dinamičan rast poduzeća u BiH, u vele i maloprodaji rezultirao je realizacijom brojnih partnerskih ugovora, autoriziranih zastupništava i ovlaštenih distribucija mnogih renomiranih svjetskih marki kao što su Sony, Samsung, Whirlpool, Miele, BaByliss, Dyson, Daewoo, Krups, DeLonghi, Kenwood, Braun, te vlastita privatna trgovačka marka Elit.

Tvrtka Tehno-mag d.o.o. djeluje i u Republici Hrvatskoj gdje je težište svog poslovanja stavila na snabdijevanju trgovačkih lanaca markama za koje je ovlašteni uvoznik i distributer te distribuciji artikala pod vlastitom trgovačkom markom.

Uvijek u potrazi za novim, kvalitetnim brendovima koje će približiti kupcima, 2016. godine tvrtka je postala ekskluzivni zastupnik i distributer linije proizvoda dodatne opreme za automobile, licenciranih od strane svjetski poznate američke marke Goodyear iza koje je već 119 godina pružanja kvalitetnih proizvoda.

Pozivamo vas da nas posjetite u našem premium maloprodajnom dućanu u Zagrebu, na adresi Slavonska avenija 53, gdje možete razgledati našu ponudu i dobiti stručnu pomoć našeg ljubaznog osoblja.

S nestrpljenjem Vas očekujemo.

Back to top