Blog

Savjeti i novosti

Autooprema Goodyear kompresor za gume Savjeti Zanimljivosti

Goodyear kompresor za gume

GY-AR--A24B

U našoj ponudi možete naći proizvod koji će vam uvelike olakšati život. Kompresor dolazi u Goodyear karakterističnoj plavo žutoj boji, pravokutnog je oblika i ima ručku koja će vam olakšati nošenje. Ovo je zasigurno proizvod kojeg je korisno imati uvijek pri ruci. S obzirom na svoj kompaktni, mali dizajn, ovaj uređaj možete imati pohranjen u autu.

S Goodyear mini kompresorom za gume vaše gume mogu biti napuhnute već za 8.5 min. S kompresorom možete i brzo i jednostavno provjeriti tlak zraka u gumama, a u sebi ima ugrađenu i svjetiljku koja će vam olakšati korištenje kompresora po noći.Kompresor ima 12V priključak na auto upaljač s LED indikatorom, veliku, lako čitljivu skalu, prikladne spremnike za crijevo i kabel te set adaptera za napuhavanje guma na biciklu, lopti, igračaka i drugih artikala na napuhavanje.

Do vašeg primjerka ove priručne spravice možete doći u tri lagana koraka. Kontaktirajte nas putem emaila info@autooprema ili putem kontakt obrasca, mi vam pošaljemo podatke za uplatu i nakon primljene uplate šaljemo vam ga na kućnu adresu ili ga možete preuzeti i platiti u našoj poslovnici, Tehno-Mag d.o.o., Slavonska avenija 53, 10000 Zagreb.Autooprema Goodyear kompresor za gume Savjeti Zanimljivosti

 

Back to top